Detramax

Średnia ocena:

Detramax to suplement diety zapewniający ulgę zmęczonym nogom. Zawarty w nim wyciąg z liści winorośli usprawnia mikrokrążenie żylne, co zapobiega żylakom, a także zmniejsza uczucie ociężałych i bolących nóg. Podobne działanie ma kolejny składnik produktu, czyli diosmina, która dodatkowo likwiduje obrzęki. Witamina C oraz ekstrakt z pestek winogron wzmacniają ściany naczyń krwionośnych i ułatwiają przepływ krwi, dzięki czemu nie musimy obawiać się zatorów, a także chronią nas przed wolnymi rodnikami. Detramax kupimy bez recepty.

Detramax
Średnia ocena (z 17 ocen)
Skuteczność
Bez skutków ubocznych
Opłacalność

Wskazania

Preparat przeznaczony jest dla osób, których dieta uboga jest w składniki zapewniające właściwe funkcjonowanie układu krążenia, w szczególności w kończynach dolnych.

Dawkowanie

Detramax przyjmujemy doustnie. Zalecana dawka produktu to jedna tabletka zażyta dwa razy dziennie i popita wodą, najlepiej w trakcie posiłku.

Możliwe skutki uboczne

Suplementacja preparatem jest bezpieczna – nie powinna być przyczyną wystąpienia żadnych niepożądanych objawów. Jednakże w przypadku zaobserwowania jakichkolwiek niepokojących zmian w organizmie, należy bezzwłocznie jej zaprzestać.

Przeciwwskazania

Detramaxu nie powinny przyjmować osoby nadwrażliwe na choć jeden z jego składników, a także kobiety w ciąży i karmiące piersią.

Detramax0LekOpinie.pl2014-04-05 21:50:16Detramax to suplement diety zapewniający ulgę zmęczonym nogom. Zawarty w nim wyciąg z liści winorośli usprawnia mikrokrążenie żylne, co zapobiega żylakom, a także zmniejsza uczucie ociężałych i bolących nóg. Podobne działanie ma kolejny składnik produktu, czyli diosmina, która dodatkowo likwiduje obrzęki. Witamina C oraz ekstrakt z pestek winogron wzmacniają ściany naczyń krwionośnych i ułatwiają przepływ krwi, dzięki czemu nie musimy obawiać się zatorów, a także chronią nas przed wolnymi rodnikami. Detramax kupimy bez recepty.
Producent:
Novascon
Strona zawiera informacje o leku Detramax cena, pobierz Detramax ulotka, dedykowane Detramax forum, wpływ Detramax na prowadzenie pojazdów, czy Detramax jest refundowany? - czyli Detramax refundacja, a także interakcje Detramax a karmienie piersią, zalecane Detramax dawkowanie, stosowanie Detramax w ciąży, Detramax opinie o leku, tanie Detramax zamienniki, interakcje leku Detramax a alkohol.

16 opinii o Detramax

Znasz Detramax? Napisz opinię!

Napisz swoją opinię o Detramax


Komentarz będzie widoczny po zaakceptowaniu przez moderatora. Zastrzegamy sobie prawo do poprawek błędów ortograficznych i interpunkcyjnych. Publikujemy wyłącznie autentyczne opinie.

Zaznacz gwiazdki, aby ocenić lek.
Skuteczność
Bez skutków ubocznych
Opłacalność

  1. Czy to w normie, że po łyknięciu tego produktu mam dolegliwości z układem trawiennym? Czy ktoś jeszcze tak miewa?

    Autor opinii: Ulrych, dodano: 25 kwietnia 2017
  2. Skuteczność
    Bez skutków ubocznych
    Opłacalność

    Niestety żadnych efektów, nogi jak bolały tak bolą i są tak samo opuchnięte jak przed kuracją, do tego trzeba pamiętać, żeby przyjąć 2 x dziennie. Zeszłego lata stosowałam inny preparat i efekty były znacznie lepsze już po dwóch tygodniach stosowania a tutaj nic się nie dzieje. Nie polecam.

    Autor opinii: Nina, dodano: 26 maja 2016
  3. Skuteczność
    Bez skutków ubocznych
    Opłacalność

    Niestety mimo głośnej reklamy skuteczność zerowa. W moim przypadku 3 miesiące brania i żadnego efektu. Szkoda pieniędzy i nadziei.

    Autor opinii: zelba, dodano: 11 sierpnia 2015
  4. Skuteczność
    Bez skutków ubocznych
    Opłacalność

    Biorę Detramax juŻ 2 miesiąc a nogi jak bolały tak bolą.

    Autor opinii: Barbara, dodano: 31 lipca 2015
  5. Skuteczność
    Bez skutków ubocznych
    Opłacalność Brak ocen

    Biorę już 3 miesiące i nic.

    Autor opinii: Grażyna, dodano: 4 maja 2015
  6. Skuteczność
    Bez skutków ubocznych
    Opłacalność

    Boję się, że jestem na Detramax uczulona, wczoraj byłam na pogotowiu mam alergie nie wiem czy powinnam go brać, kupiłam 2 opakowania proszę o odpowiedź będę ogromnie wdzięczna.

    Autor opinii: ewa, dodano: 19 kwietnia 2015
  7. Biorę Detramax już 2 miesiące i nie ma żadnej poprawy, trochę pomaga mi żel Detramax.

    Autor opinii: Anonim, dodano: 27 listopada 2014
  8. Skuteczność
    Bez skutków ubocznych
    Opłacalność

    Szkoda pieniędzy, zużyłam całe opakowanie efektów BRAK!!

    Autor opinii: Tres, dodano: 27 sierpnia 2014
  9. Skuteczność
    Bez skutków ubocznych
    Opłacalność

    Niestety Detramax to tylko suplement diety, a nie lek. Efekty po 2 miesiącach kuracji żadne, ale za to pojawiły się biegunki, wysypka i bolesne skurcze nóg. Opakowanie ładne, ale trafiają się pokruszone tabletki. Odradzam.

    Autor opinii: Jagna, dodano: 27 sierpnia 2014
  10. Stosuję suplement Detramax od miesiąca i niestety nie zauważyłam poprawy, a wręcz przeciwnie zaostrzyły mi się objawy np. skurcze mięśni łydek, których nie miałam gdy stosowałam inne leki z diosminą -zmikronizowaną.
    Niestety nie polecam.

    Autor opinii: Rena, dodano: 20 sierpnia 2014
  11. Skuteczność
    Bez skutków ubocznych
    Opłacalność

    Stosuję lek od paru dni. Dla mnie rewelacja. Nie mam obrzęków / pomimo że są upały /. Okolice z żylakami niebolesne – nie mam uczucia ciężkich nóg! 0 dolegliwości żołądkowych. Zakupiłam w promocji tabl. + żel za 21 zł więc cena też dobra. Polecam.

    Autor opinii: Danusia, dodano: 2 sierpnia 2014
  12. Niestety, są objawy biegunki po kilkudniowej kuracji zgodnie ze wskazaniem. Trochę poprawy jednak jest, ale i tak trzeba było odstawić.

    Autor opinii: janu, dodano: 30 lipca 2014
  13. uzywam detramax tabletki i zel nic nie wart

    Autor opinii: Anonim, dodano: 25 maja 2014
  14. Skuteczność
    Bez skutków ubocznych
    Opłacalność

    niech was nie zmyli nazwa – to nie to samo co Detralex którego nie da się już kupić!! Detralex był lekiem a to jest tylko SUPLEMENT DIETY i ma słabą dawkę diosminy (nieporównywalnie mniejsze-wystarczy porównać składy). w moim przypadku czy zażywam czy nie różnica jest bardzo nieduża, ale może komuś tam pomaga ..

    Autor opinii: Gabi, dodano: 13 maja 2014
  15. Skuteczność
    Bez skutków ubocznych
    Opłacalność

    nareszcie coś co pomaga na obrzęk mojej nogi, rewelacja, poprawa po 2 dniach brania

    Autor opinii: buba, dodano: 10 kwietnia 2014
  16. Skuteczność
    Bez skutków ubocznych
    Opłacalność

    Za 17 złotych mamy naprawdę fajny lek. Czuję się o nim lepiej, na razie nie widzę skutków ubocznych – oby tak zostało – i mogę polecić, bo teraz jest w promocji. Żel też spoko.

    Autor opinii: Mint, dodano: 6 kwietnia 2014